miercuri, 5 august 2015

Crock pot multi cooker

Cu acest aparat puteti face paste de tip Spaghetti, Fettucine si Ravioli. Acesta poate fi facut si la un robot de bucatarie, daca ai. Masina taitei si ravioli – BH 7777. Daca vrei paste umplute, precum ravioli sau tortellini, va trebui sa fie si mai.


Urmeaza instructiunile care au venit odata cu aparatul tau pentru a obtine o foaie fina. Ce caracteristici are o masina de facut paste fainoase buna? Aparat pentru paste KingHoff, latime si mm, accesoriu ravioli.


Pastele sunt uşor de făcut , dar destul de greu de întins fără un aparat special. Pastele proaspete de casă, cum ar fi ravioli , tagliatelle, lasagna şi altele, sunt . Accesoriu APM0pentru facut paste de casa Ravioli folosind masina de paste Laica PM2000. Paste memorabile – ravioli umplute cu ricotta si sos de rosii. Am primit in dar de la nasa mea Jenica o masina de facut paste.


Aparat de facut taitei electric, aparat de facut taitei emag, aparat facut paste fainoase, aparat de facut taitei altex, aparat de facut taitei si ravioli , aparat de facut . Peterhof PH-16este special creat pentru aparate de facut paste ravioli si taitei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare