miercuri, 9 martie 2016

Crepiera profesionala

Electrocasnice Aparate de bucatarie. Platesti numai dupa deschiderea coletului. CREPIERA PE GAZ SIMPLA, Kw, ARZATOARE CGBIC4. Masini profesionale de spalat cu deschidere frontala.


Aparat pentru clatite profesional, crepiera. Aparatura profesionala Horeca prin Risto Chef. Pentru preparare clatite va oferim. Această crepieră este ideală pentru realizarea rapidă a clătitelor în . Comanda acum crepiere electrice si pe gaz profesionale pe bilancia.


Pret 5EURO Negociabil. Crepiera electrica simpla, 350mm. Temperatura reglabila: 50° – 300°C Diametru crepiera: cm. Alimentare: 2V Putere: 3. Aparate crepes pe gaz sau electric, pentru pregatit clatite in cantitati mari, la preturi avantajoase! G400D are corpul din otel inoxidabil matuit, platane din fonta cu strat antiaderent si un diametru de cm.


W, suprafata de lucru teflonata, REMTA original, puţin folosită, funcţionează perfect. Dimensiuni: 450x520x2– Diametru ? Vindem aparat pentru facut clatite, electric. Intra acum pe site ca sa gasesti echipamentul potrivit pentru afacerea ta. Trimiteti mesaj Telefon Plita, crepiera pentru clatite de la Rovio Colection Srl. Cumpara crepiera electrica la preturi accesibile de la Hobbychef.


Verifica gama completa de accesorii si ustensile casnice. Cuptoare profesionale Cuptor profesional pe carbuni pentru steak Blast chiller. Comanda online de la Maxigel Plita clatite dubla ø 3mm. La Maxigel vei gasi orice echipament necesar pentru afacerea ta. HoReCa; de la feliatoare, masini de curatat cartofi, fripteuza electrica profesionala , grill fry-top electric, crepiera electrica si multe . Echipamente pentru cofetării și patiserii Utilaje bucătării profesionale Echipamente fast-food Mașini gogoși Spălătorie textilă . Plita profesionala pentru clatite electrica dubla krampouz 40cm.


Una dintre cele mai vechi companii in domeniul HORECA, comercializeaza echipamente profesionale pentru restaurante, hoteluri si magazine fast food.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare