joi, 10 martie 2016

Lidl sandwich maker

Accesorii, Include teluri din inox, carlige pentru aluat , spatula din plastic. Viteza, Mixer cu viteze, plus bol cu viteze pentru control total. With a stylish red finish and black accents, the Desire Hand Mixer has five speed settings and a turbo function for uncompromised functionality – guaranteed to . Mixer de bucatarie cu bol ce ofera posibilitatea de a framanta aluatul , amesteca etc. Buton rotativ pentru selectarea vitezei. Vasul pentru preparare este din inox.


Pâlnia este accesibilă pe o scară, iar platforma montată pe modelul LP face curățenia mai ușoară. Interiorul rezervorului poate fi acoperit cu teflon,. Palete mixerTefal, Accesorii mixer Tefal, Palete carlige mixer Tefal Powermix HT615. Din metal curbat , teluri pentru a face maioneza, aluat usor (clatite, vafe). Găsi aluat mixer maşini pe hanlv-machine.


Suntem unul dintre profesionale prin Mixer producatori si furnizori cu o gama larga de produse pentru vanzare. Inainte de a alege un anumit mixer cu bol trebuie sa luati in. Cu cat veti gati mai des aluaturi mai dense, cu atat veti avea mai multa nevoie de . Malaxor aluat kg cu cap fix. Dimensiuni cuva (cm): Ø 32*21.


Putere motor: 3W Dimensiuni (cm): 26*55*46.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare