luni, 7 martie 2016

Vanzari semanatori paioase

Utilaje agricole si industriale Alte utilaje agricole. Semănătoare paioase kuhn megant 6de vanzare. Publica anunturi gratuite cu cereri si oferte de servicii si produse de vanzare ,cumparare sau schimb. Cautati semanatoare second hand? Contactati direct vanzatorul de semanatoare.


Modelele pe care le avem in vanzare sunt dotate cu lant de tasare cu inele din metal, ceea ce permite acoperirea . SEMANATOARE PAIOASE SUP29. Vand semanatoare paioase. Pe disc si semipatina, evita . Contract vanzare cumparare . Vânzări mașini și utilaje agricole noi și second-han service și piese de schimb. Distributia mecanica a semintelor confera semanatorilor pentru paioase cu brazdar patina simplitate, fiabilitate si costuri reduse in exploatare. Maschio Gaspardo(pneumatice).


Semanatori paioase (mecanice, pneumatice). Distanta dintre randuri: 1mm. Poate semana: grau, orz,.


Aceasta masina este destinata pentru semanatul . EUR- Grapa cu discuri Catros+ 4001 . Utilaje/piese de schimb agricole Alte utilaje agricole din Zalau judetul Salaj. Numar articol: 193315668. Pune in vanzare un produs ca acesta . Ne rezervam dreptul la greseli, modificari si vanzare prealabila. Trimite un mesaj către Catalin George. Pentru a trimite mesaje trebuie să fii autentificat.


Oferte produse si servicii: semanatoare pentru paioase nodet. Asigurăm un pachet complet de servicii şi consultanţă tehnică, vânzări piese de . Utilaje si piese agricole, Vând semanatoare paioase Amazone metri ,an fab 199 stare foarte buna! Marile combine, tractoare, secerători şi semănători de tot felul trimise din Uniunea.


CP, de semănători mecanice, 2de batoze pentru păioase.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare