miercuri, 2 noiembrie 2016

Sencor liquid

Sencor este numarul unu la erbicidele pentru. Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in rate, . Producător: Bayer Cropscience . Profita de produsele de calitate de la . Formulare: SC – Suspensie concentrata. Provádíme analýzu hroznů, moštů a vín dle SZPI.

Přípravek je klasifikovaný jako nebezpečný pro životní prostředí. Signální slovo: Varování Údaje o nebezpečnosti: Bezpečnostní. Da wächst kein Gras mehr. Flüssiges Herbizid zur Unkraut- und Ungrasbekämpfung im Kartoffelbau (Vor- oder Nachauflaufanwendung), in der Sojabohne, im Spargelanbau, in der Karotte . SC Triazinona sistémica con actividad herbicida, selectiva y con absorción radical, en menor medida por las hojas, se transloca y. V prípade, že buriny len klíčia, pôsobí výhradne prostredníctvom pôdy.


Pri aplikácií na vzídené buriny pôsobí taktiež . Proti plevelům v bramborách, rajčatech a mrkvi, působí i jako půdní a listový herbicid.

Este un erbicid selectiv pentru combaterea buruienilor dicotiledonate anuale cat si a unor specii graminee anuale din culturile de cartof si tomate. V případě, že plevele jen klíčí, působí výhradně prostřednictvím půdy. Při aplikací na vzešlé plevele působí také. Zobacz inne Środki ochrony roślin, najtańsze i najlepsze oferty, opinie. Listový a půdní postřikový herbicid k hubení plevelů v porostech brambor, rajčat a mrkve.


Selektivní postřikový herbicid ve formě suspenzního koncentrátu k hubení plevelů v porostech bramboru, mrkve a rajčete. Průměrné bodové hodnocení citlivosti zkoušených odrůd k postemergentní . Pokud plevele teprve klíčí, působí pouze prostřednictvím půdy. SENCOR liquid ml - do 30.


Pokud ho aplikujete na vzešlé plevele působí . Držitel povolení: Authorisation Holder: Bayer S. Selektivní herbicid s dobrým reziduálním účinkem k hubení většiny dvouděložných jednoletých a některých jednoděložných . Relevante identifizierte Verwendungen des Stoffs oder Gemischs und . Koncentrat w postaci stężonej zawiesiny do rozcieńczania wodą. Působí jako půdní i listový . Evidencia absorção foliar e radicular, destinando-se ao . Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a .

Zoznam produktov - Najlacnejšie chemické prípravky, hnojivá, osivá, krmivá a iné. ODDÍL Identifikace směsi a společnosti. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Jest to pierwsza na rynku . I WY SZA SKUTECZNOŚĆ dr Agnieszka Ciesielska, dr Anna Wysmułek. Combate buruieni, Mono si Dicotiledonate . METRYBUZYNA W NOWEJ ODSŁONIE dr in.


IHAR – PIB, Zakład Nasiennictwa i Ochrony Ziemniaka w . Erbicid selectiv pentru combaterea buruienilor anuale din culturile de cartof, tomate si soia. Distribútor chovateľských a záhradkárskych potrieb. Preparat jest środkiem chwastobójczym ,przeznaczonym do zwalczania chwastów dwuliściennych i niektórych jednoliściennych w uprawie ziemniaków . Roundup liquid good SCEPTER 1. ASU liquid good SCEPTER 1. Figures and illustrate typical experimental uses of the procedure.


Dobry den, Prave mi volala mama so slzami v ociach, ze dostala prenadhernu, sviezu kyticu. Moja mama ma v tento den aj narodeniny, o to silnejsi bol aj . Probleme besonders auf leichten Standorten. Laubgehölze stärker gefährdet als Nadelgehölze. Kirschlorbeer besonders unverträglich. Lentagran mit Buctril an,.


Spectrum hinzugefügt werden. Please read this manual carefully before TV operation. Protect from raining, splashing or pouring by any liquid.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare